Visitem l'ànima del silenci...










Aquest dilluns vam anar a visitar l'exposició de l'escultor Antoni Boleda, la quales pot veure al Museu de Cervera des del 8 de juny fins al 30 de juliol. 












La mostra “L’ànima del Silenci” intenta atansar-se a les vessants polifacètiques i estils que ha anat desenvolupant tant com a artista com a professor.  Veurem la seva formació en l’ofici d’escultor a través dels dibuixos, els esbossos, les primeres talles… Aquestes demostren el talent d’un jove Antoni davant el domini del dibuix, primer, i del volum i l’espai, després.





















El propi artista ens ha realitzat la visita explicant la seva trajectòria des de ben petit fins quan es van convertir en professor a l'escola d'arts i superior de disseny Ondara de Tàrrega mostrant-nos l'evolució de les seves obres. Les hem pogut observar i tocar.





Després hem pogut experimentar amb el fang, fent figures i gravant-les, ens anava ensenyant trucs i les eines que utilitza, etc. Per una estona, ens hem convertit en escultors! Ha estat una experiència molt divertida. Tal com diu ell... "no has de tenir por, experimenta, prova, equivocat...". Gràcies per la visita!!

Comentaris

Entrades populars