Benvinguts i benvingudes al Blog de l'Espígol!!!!

Us volem demanar disculpes perquè us hem tingut una mica abandonats però és que... tenim moltes novetats!!!
Amb l'arribada del nou curs al setembre, un nou equip de professionals al centre ocupacional Espígol ha començat. Som la Tere, la Núria i l'Alexandra i estem molt contentes d'estar aquí amb vosaltres. Fins ara, la Tere i la Núria treballaven a Ca n'Aleix i l'Alexandra al Centre Ocupacional de Tàrrega i Llar Alba. 
Amb la voluntat d'engegar un nou projecte a la Segarra, venim amb moltes ganes i il·lusió per construir un projecte comú, de tots i totes, per tal d'aconseguir que els somnis de cadascú de nosaltres es facin realitat. 
És per això que durant aquests dos mesos ens hem posat les piles per conèixer les persones que hi participen, el funcionament del centre, les activitats, per definir el nostre paper... 
Durant aquestes setmanes, us posarem al corrent de totes les activitats que ja hem realitzat i cada setmana us explicarem les últimes novetats del nostre dia a dia. 
Us saludem amb aquesta fotografia de grup per donar-nos a conèixer. 
Moltes gràcies pel suport que estem rebent, per qualsevol cosa que necessiteu, estem a la vostra disposició!!! Una abraçada!

El grup d'Espígol

Comentaris

Entrades populars