TALLER ARTÍSTIC CASA DALMASES

Durant la setmana del 22 al 26 de setembre hem portat a terme al Centre Espígol un Taller Artístic, en el marc de la Isagoge i la Festa Major de Cervera.

Ha estat el Centre d'Art La Panera am
b la nostra col·laboració que hem organitzat el taller que han fet els artístes i professors de l'Escola Massana de Barcelona, Isabel Banal i Jordi Canudas, per a nosaltres i on també hi han participat nens i nenes de l'Escola Alba de Tàrrega i l'Àngel, un noi del Centre Assistencial de Sant Joan de Déu d'Almacelles.

Aquest taller s'ha portat a terme en la Casa Dalm
ases de Cervera, en ple carrer Major de la població. Aquesta casa del segle XVIII és un palauet que fa uns 30 anys que estava tancada; i gràcies a aquest taller artístic s'ha pogut visitar els dies 26 i 27 de setembre, veient l'obra artística dels nois i noies que han participat en el taller d'Art.
El taller consistia en recorrer la casa i escollir un dels molts objectes que hi havia en la casa, a partir de conèixer els espais i escollir l'objecte, la Isabel i el Jordi han fet imaginar, conèixer, raonar, recordar, ... a cadascú dels participants sobre l'objecte escollit. I després s'ha fet tot un treball d'ordre de la resta dels objectes.


Ens ha agradat molt poder fer aquest taller, ja que hem après moltes coses, hem conegut a molta gent, i hem fet coses molt diferents a les que fem a l'Espígol.

Estem molt contents de haver conegut al Jordi i la Isabel i també al grup de la Panera, i esperem continuar apropant-nos
en el món de l'art.

Part del grup que hi vam participar

El David va escollir la bici ... per que serà?

Sabeu qui ha escollit la tele? ... la Marta Merino... como no

Netejant els objectes.



Altres contactes:

Comentaris

Anònim ha dit…
que vem treballar a la casa Dalmases vem treure la pols i vem netejar totes les figures de la casa dels mases

Montse Mora
Que m'ho vaig passar molt bé, doncs, el Jordi i la Isabel són molt macos i molt simpàtics, ... L'Helena i la Roser també molt simpàtiques.

Que vaig treballar molt, hi havia objectes molt antigues. Hi havia molta pols.

Rosa Sendra
em trellat acasa dels mases i em treure la pols de les figures. montse mora
va ser molt divertit i cansat triant objectes de totes mides a la casa Dalmases, i treballan 4 dies amb els de la escola però 4dies dinan junts tambè amb els de la panera.

sergi B.M.
vam treballar molt i em van agradar molt els objectes que vam triar. sonia
Que vaig coneixer aquella gent,de la panera .
I vam netejar moltes coses.Vam veure moltes coses antigues , i havia un ordinador molt antic ,un radio ,i un cantir.

men vaig passar molt be

susanna trilla
me gusto todo. lo que hicimos y me gustaria hacerlo otra vez.

recuerdos de todos i besos


pilar del viso garcia

Entrades populars