Benvinguts



Hola,


Som els nois i noies del Centre Ocupacional Espígol de Cervera i a partir d'ara, de tan en tan anirem posant fotos nostres i de les activitats que anem realitzant al centre.

En aquest centre, on passem de les 8'30h del matí a les 17'00h de la tarda realitzem moltes activitats diferents al llarg del curs; anem a la piscina coberta, fem informàtica, anem a la biblioteca, fem esports, teatre, alguns anem al fisioterapèuta de Tàrrega, fem tasques de manipulats, jardinería, manualitats, activitats de lleure...

D'aquí a un temps, tenim pensat portar un nou membre al grup, la Mimi, una gosseta.

Dins el centre disposem de cuina, menjador, ja que uns quants de nosaltres ens quedem a dinar cada dia, una sala d'estar, una sala on fem la majoria d'activitats i la feina, una sala d'ordinadors, una de fisioteràpia, la polivalent i un jardí.

Comentaris

Hola! Em dic Maria i sóc de Cervera. M'agrada molt aquesta idea de donar a conèixer el vostre centre i les tasques tant impotants que esteu realitzant. Sóc estudiant de treball social i per tant, aquests temes que heu anat exposant: discapacitats, repartiment d'aliments, voluntariat... són una realitat que ens toca a tots de molt aprop.

Enhorabona per la feina tant ben feta i sort!

Entrades populars