CERVERA, un poble per tothom!!!

Aquesta  setmana set joves de Cervera han fet voluntariat al centre. Ens han ajudat a recollir l’Espígol i ordenar el que ja estava sec, també han format part del nostre projecte per millorar l’accessibilitat dels carrers per a persones que van amb cadira de rodes. Aquest projecte afavoreix  a les persones amb discapacitats i a la vegada, a la gent gran,  a les famílies amb nens petits, etc.

El primer dia vam fer jocs per a saber com se sent una persona amb discapacitat motriu, amb ceguesa, amb cadira de rodes... Després, vam sortir pels carrers de Cervera a fotografiar totes aquelles barreres que impedeixen el pas.


El segon dia mentre el grup d’Espígol estava a la piscina, els joves ens van ajudar a tallar espígol, el van deixar assecar mentre recollien el que ja esteve sec,  l’ordenaven segons la llargada de la tija, van regar la maduixeres, barrejar cendra amb aigua per completar la recepta lleixiu de cendra, van passar les fotografies a l’ordenador per escollir quines farien es servir pel còmic.

Avui, dimecres, estem partits en dos grups, un per acabar de fer fotografies i l’altre per començar a preparar la presentació.




Demà acabarem el còmic i l'auca per presentar-ho divendres a l’ajuntament.





Comentaris

Entrades populars