INAUGURACIÓ BOTIGA ESPÍGOL - FUNDACIÓ CASA DALMASES

El dia 1 de desembre vam inaugurar la Botiga Espígol Dalmases, amb un gran èxit de visitants.

A les 12h vam tenir el plaer d'escoltar unes peces musicals a càrrec de l'Alba i l'Ariadna, alumnes del Conservatori de Música de Cervera, i seguidament es van fer els parlaments del President de la Fundació Casa Dalmases, en Ramon Melgosa, qui va presentar la nova Fundació a la població de Cervera, deprès va parlar el president de l'Associació Alba, en Carles de Ahumada i per finalitzar el Sr. Ramon Royes, Paer en Cap de Cervera va dirigir unes paraules molt emotives.

Desprès dels parlaments hi va haver pica pica del Gat del Rosal, i van se molts els que van voler estar al nostre costat aquest dia tant important.

A la tarda es va fer un tats de galetes amb música, el Marc, alumne del Conservatori, va tocar unes quantes peces de música mentre la gent de visitava la botiga i menjava galetes del Rosal.


Ultimant els preparatius


Lots de Nadal, amb productes de l'Associació Alba i Olivera.


Productes d'Artis, fets al CO d'Alba


Els nostres productes, sabons i sals de l'Espígol


Inauguració 

 

El President de la Fundació Casa Dalmases, el Paer en Cap de Cervera i el President de l'Associació Alba.


Durant la inauguració, van ser molts els que van venir a visitar la botiga tot el cap de setmana, aprofitant la Fira de Nadal que s'organitzava a Cervera.El Marc, durant el tastet musical, per la tarda. És un gran artista!


Comentaris

Yolanda ha dit…
http://www.tv3.cat/videos/4380371/TN-comarques-Lleida-13122012

Entrades populars