TALLER DE FOTOGRAFIA

Com ja sabeu el passat dia 9 de juny es va posar en marxa el taller "Assolellant petits sols al cel de Tàrrega", una de les activitats que acull el festival EMERGENT-LLEIDA 2010. I com a membres de l'Associació també participem en els tallers fotogràfics.

Els nois i noies de l'Associació han fotografiat el seu entorn més immediat i el resultat d'aquest treball es podrà veure en la intervenció artística que inaugurarà el festival el proper dia 8 d'octubre de 2010.

Aquest taller pretén que persones que pertanyen a col·lectius amb risc d'exclusió social puguin participar d'una activitat artística i ser-ne els màxims protagonistes. Albert Gusi és qui ha ideat i la intervenció artística que també comptarà amb la col·laboració i participació de l'escriptorMàrius Serra i del grup musicalAmbaparà que serà l'encarregat d'amenitzar la festa. "Assolellant petits sols al cel de Tàrrega" s'emmarcarà també en els actes del 35è aniversari de l'Associació Alba.

Van venir dues noies, l'Elva i l'Aurembiaix, a fer el Taller a Cervera durant tot un matí i esperem que en surtin fotografies ben boniques.


La Maria fent pràctiques de fotografia


L'Elena ja és una experta

Comentaris

violant ha dit…
Quina fotógrafa!!! la proxima vegada que facis fotos em posaré de model que segur que surto molt bé si les fas tu!
un petonet Elena!

Entrades populars